Servicii Generale

Despre noi

Firma Servicii Generale a luat nastere in anul 1999, fiind primii din judetul Neamt care am distribuit aparatura fiscala. Am reusit sa vindem si sa fiscalizam  prima casa de marcat cu memorie fiscala din judetul Neamt, care functioneaza si in prezent. Odata cu trecerea timpului ne-am adaptat cerintelor clientilor nostri pentru a putea sa ne mentinem lideri pe piata aparatelor fiscale din judetul Neamt.

Avem in portofoliul nostru toate tipurile si marcile de aparate cu memorie fiscala, sisteme POS, imprimante coduri de bare, cititoare coduri de bare 1D 2D 3D, monitoare Touch screen, etichetatoare si sertare de bani, masini de numarat bancnote si fise, cantare electronice, cantare electronice cu imprimanta coduri de bare, orice solutie in cantarire, numarare si ambalare si etichetare automata, platforme comerciale si platforme auto, scanere si softuri specializate.

Solutiile noastre fiscale echipeaza in prezent o gama larga de magazine, supermaket-uri, restaurante, farmacii, benzinarii, unitati de productie, carmangerii, brutarii si laboratoare de patiserie.

Dorim sa ne pastram creativitatea atat in abordarea continutului si structurii proiectelor cat si in conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client.

Pentru ca ne pasa de clientii nostri avem grija sa raspundem prompt si cu seriozitate tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Prin noi si partenerii nostri va putem pune la dispozitie o afacere la “cheie“ croita special pentru dumneavoastra.

Important!

Profitati de solutiile noastre! Nu ezitati sa ne exploatati ! MERITA!